top of page
  • Writer's pictureCSKSE

Május 4-én nyitunk

Kedves Gazdák!


A tegnap megjelent 170/2020. (IV. 30.) kormányrendelet alapján jövőhéttől (korlátozott lehetőségekkel) újra 🔸kinyitjuk iskolánkat.🔸(https://magyarkozlony.hu/…/9c64e7fe063b644848c7…/megtekintes)


Természetesen továbbra is nagyon szeretnénk vigyázni egymás egészségére, ezért is csakis (előre egyeztetett időponban) 🔹egyéni edzésekre🔹 lesz lehetőség. Valamint a 🔹lent felsorolt szabályok betartása mellett🔹 lehet résztvenni a foglalkozásainkon. Ha az enyhítés miatt rosszabbodna a vírushelyzet, valószínűleg megint be kell zárnunk. Emiatt előre is kérjük megértéseteket!


Jövőhéttől a következő foglalkozások lesznek elérhetőek:

🐕Egyéni engedelmes/obedience tréningek 🐕Egyéni nevelős tréningek 🐕Agility edzések (ahol egyszerre 1 páros tarózkodhat a pályán) ⚠️ Figyelem! Csoportos foglalkozásra jelenleg nincs lehetőség! (Amint enyhül a vírushelyzet és látjuk a pozitív változást, ezt is átgondoljunk, hogyan lehetne újra bevezetni.)

Aki ebben az időszakban jönne edzésre, kérjük, hogy az alábbi 🔸SZABÁLYOKAT tartsa be🔸! 🔹Csakis a megbeszélt időben lehet az iskola területén tartózkodni. 🔹A gazda egyedül érkezzen edzésre. 🔹Nem kötelező, de ajánlott a maszk használata! 🔹Pályán kívül kutyáitokat tartsátok pórázon, egymáshoz ne engedjétek oda! 🔹Figyeljetek oda a kézfertőtlenítésre (alkoholos kézfertőtlenítés, alapos kézmosás)! 🔹Tartsatok egymástól nagy, legalább 1,5m távolságot! 🔹Parkoljatok egymástól távolabb! 🔹Továbbra is kerüljétek a fizikai kontaktust egymással (kézfogás)! 🔹Amennyiben a koronavírus tüneteit tapasztaljátok (légzőszervi tünetek (torokfájás/köhögés/légszomj), láz, esetleg ezeken kívül gyomorbántalmak, fáradékonyság), maradjatok otthon és azonnal értesítsétek telefonon háziorvosotokat, és hívjátok a következő zöld számokat: 06 80/ 277 455 vagy 06 80/ 277 456!

🙏Mindenkitől kérjük szépen, hogy továbbra is legyen óvatos, mert attól, hogy enyhültek a szabályok még ugyanúgy vigyáznunk kell egymásra! 👨‍👩‍👧‍👦

😊🐶 Várjuk szeretettel azokat, akik a feltételeink mellett jönnének hozzánk! Jelentkezni egyéni edzésre privát üzenetben tudtok az oktatóknál, vagy a cskse.kutyasuli@gmail.com címen.Kommentare


bottom of page