top of page
  • Writer's pictureCSKSE

Korlátozott működés

Kedves Gazdák!


Korlátozottan folytatja iskolánk a működését. Az alábbi foglalkozásokat tudjuk megtartani (a Covid19 járványhelyzet miatti rendelkezések betartásával): -egyéni obedience/engedelmes tréningek -egyéni nevelős és kölyök foglalkozások -agility edzések (ahol 1 gazda dolgozik egyszerre a pályán)


A már megkezdett tanfolyamaink is befejezésre kerülnek egyéniben/csoportbontással. (Ezzel kapcsolatban már az oktatók felvették a kapcsolatot a gazdákkal.)

Jelenleg a (csoportos) kutyaovis és ifis foglalkozások szünetelnek, de amint lesz változás, jelentkezni fogunk. Addig is a kölyköknek és kamaszoknak az egyéni foglalkozást tudjuk javasolni. Jelentkezés: a cskse.kutyasuli@gmail.com címen, vagy a FB oldalunkon üzenetben.

Kérünk szépen minden gazdát, hogy az iskola területén tartsák be az alábbi szabályokat: -Maszk használata kötelező! (Kivéve az éppen pályán edző gazdit.) -A csoportosulás tilos! Csakis az előre megbeszélt időben lehet az iskola területén tartózkodni. A foglalkozásra csak egy gazda jöhet a kutyával. Ha kísérő érkezik, a foglalkozás ideje alatt várakozzon a kocsiban! -Tartsatok egymástól nagy, legalább 1,5 m távolságot! -Használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket! -Továbbra is kerüljétek a fizikai kontaktust egymással (kézfogás)! -Amennyiben a koronavírus tüneteit tapasztaljátok, maradjatok otthon és azonnal értesítsétek telefonon háziorvosotokat! Köszönjük a megértést!

Ha újabb szigorítások lépnek életbe, valószínűleg megint fel kell függesztenünk az oktatást. Emiatt előre is kérjük megértéseteket és türelmeteket! Mindenki vigyázzon magára!


bottom of page