top of page
  • Writer's pictureCSKSE

Motiváció és sebesség ONLINE tanfolyam

#újdonság🤩 Mindenkit szeretettel várunk a Motiváció és sebesség ONLINE tanfolyamunkra! 🐶🐾

🔸 Gyorsabb, magabiztosabb kutyát szeretnél? 🔸 Vagy csak szeretnétek egészségesebbek és fittebbek lenni? 🔸 Csak szeretnétek együtt vidám, játékos perceket eltölteni, miközben új dolgokat is tanultok?


A tanfolyam célja, hogy a sok közös munkának, valamint a pozitív megerősítésnek köszönhetően a gazdák egy magabiztos, boldog és kiegyensúlyozott kutyát kapjanak. A tanfolyam során a gazdák megismerhetik a formálás alapjait, továbbá, hogy mikor és hogyan jutalmazzunk. Bármely kutyás tevékenységhez ajánljuk ezt a tanfolyamot, hisz az itt megismert tanítási módszerekkel egy kiegyensúlyozottabb, fittebb kutyát kapunk, amely valamennyi magas szintű munkához szükséges.


🔸 Hogy mit is takar pontosan a tanfolyam?🔸 A tanfolyam egy átfogó elméleti előadással kezdődik, majd a következő 9 hét alatt hetente kapnak a gazdik feladatokat, videókkal együtt. A házi feladatok természetesen folyamatosan bemutathatóak, amelyeket online meg is beszélünk.


🔸 Miért is előnyös ez a tanfolyam?🔸 A feladatok nagy része a szobában is elvégezhető, plusz eszköz igényre nincs szükség. A módszerek, feladatok bármikor elővehetőek a későbbiek során. A formálás ismeretével a lehetőségek tárháza tárulkozik elénk a tanítás kapcsán.Oktató: Hajagos-Tóth Judit


➡️Jelentkezés és további információk a linken: https://drive.google.com/open…


bottom of page