top of page
  • Writer's pictureCSKSE

Obedience vizsga

Eljött egy újabb fantasztikus vizsganap a kutyaiskola Obedience csapatának életébe. 🥰😊

Július 9-én hajnalban útra kelt 5 páros a csapatunkból, hogy reggel 6 órától megmérje tudását a MASZTAFF Egyesület által szervezett Obedience vizsgán a Csepeli S.W.A.T. Dogs Kutyaiskolán.

És nem is hiába!

🔘 OBEDIENCE KEZDŐ SZINTEN:

🔹Péter Berényi és Sid összeszedett munkával, sok gyönyörű feladattal magas KITŰNŐ vizsgát tettek!

(Bíró: Földi Zsuzsanna)

🔘 OBEDIENCE 1️⃣ OSZTÁLYON:

🔹Monostori Éva és Ferkó egy nagyobb hibával, ám sok-sok kitűnő feladattal NAGYON JÓ minősítést és sok dicséretet kaptakt!

🔹Adri Gácsi és Milo kutyának nagyon szép kezdet, 3 kitűnő feladat után egy szétkapcsolás miatt sajnos a mai napon nem sikerült a munkájuk. De mi tudjuk, hogy mire képesek és azt is tudjuk, hogy nemsokára meg is fogják ezt mutatni! 🥰

(Bíró: Szegő Kata)

🔘 OBEDIENCE 2️⃣ OSZTÁLYON:

🔹Adrienn Monostori és Lizy JÓ minősítésű munkát tettet több kitűnő feladattal, és néhány olyan hibával, amikre a legkevésbé sem számítottunk. De persze egy foxi kreativitása végtelen. 😄 Óriási gratula nekik mindezek ellenére!

🔹Emese Ruzsa és Baltazár a kemény és nagyon összetett 2. osztálynak életükben először neki futva KITŰNŐ minősítést szereztek! 🥳🤩 Hatalmas gratula nekik!

(Bíró: Szegő Kata)

Mindenkire nagyon büszkék vagyunk! 😊 Az pedig külön öröm, hogy igazi csapatként működve ez az öt kutyás egymást segítette és támogatta végig a vizsga alatt! 😊


bottom of page