top of page
  • Writer's pictureCSKSE

Obedience és engedelmes tanfolyam

#cskse #obedience Szeretettel várunk minden érdeklődőt a 2020. október 11-én induló Obedience és engedelmes tanfolyamunkra!



Mindazoknak ajánljuk, akik érdeklődnek az Obedience sport iránt. Akiknek szimpatikus az engedelmes munka ezen változata, akik szeretnének a kutyájukkal oldottan, jókedvűen dolgozni. Továbbá javasoljuk azoknak is, akik szeretnék kutyájuk képességeit fejleszteni és egy közös életmódprogramot kialakítani a jobb kapcsolat, jobb figyelem és lefárasztás érdekében.


Az Obedience az engedelmes munka egy olyan irányzata, ahol nem a kutya fizikai adottságai az elsődlegesen mérvadóak. Itt a kutya és gazdája kapcsolata, a kutya motivációja és munkakedve a kulcsfontosságú. A feladatok összetettek és rendkívül változatosak, ahol az értékelés során a pontosság, gyorsaság és mindenekfelett a kutya jókedve a legfontosabb.


Előfeltétel: - Csak behívható, jól szocializált, agressziómentes kutyával lehet jelentkezni. - Az alábbi alap engedelmességi feladatok ismerete: ültetés, fektetés, helyben maradás, szemkontakt. (Más kutyák között is.)

További részletek és jelentkezés:


JELENTKEZÉS:


bottom of page