top of page
  • Writer's pictureCSKSE

Tudatos tanítás és trükk ONLINE tanfolyam


2020. március 22-én (vasárnap) indul a Tudatos Tanítás és Trükk ONLINE tanfolyamunk. 🐶

🔸 Mindig érdekelt a tanítás? 🔸 Szeretnél többet megtudni a kutyádról és a képzési technikákról? 🔸 Szeretnél fejlődni, szeretnél a kutyáddal való kommunikáción fejleszteni?


A tanfolyam célja, hogy a végére a gazdák rendelkezzenek minden olyan ismerettel és tapasztalattal, hogy önállóan is fel tudjanak építeni akár bonyolultabb, összetettebb feladatokat is. Bármely kutyás tevékenységhez ajánljuk ezt a tanfolyamot, hisz az itt megismert tanítási módszerek valamennyi magas szintű munkához szükségesek.A jelenlegi helyzet miatt sajnos nem tudjuk megtartani a tanfolyamot úgy, ahogy szeretnénk. Azonban kipróbált és működő módszer tud lenni a kutyázás ebben a műfajában az online kurzus. Nem tudjuk, mikor tudunk visszaállni a rendes kerékvágásba, épp ezért azt gondoltuk ki, hogy a tanfolyam a 6 hetes időtartam helyett egy 12 hetes aktív online kurzus lenne!


🔸 Hogy mit is takar ez?🔸


Ezalatt 6 hét alatt (a tanfolyam eredeti ideje alatt) leírásokkal, videókkal és online beszélgetésekkel átvennénk a 6 tanítási módszert különböző feladatokon keresztül. 👀 Újdonságképp minden héten, minden módszerhez lenne egy kis verseny, aminek a nyertesét a hét végén választanánk ki. A 6 hét letelte után pedig magasabb szintű feladatok kerülnének elő. (Amikből szintén lenne verseny.) Ezekhez is adunk segédanyagot, tippeket, megoldási metodikákat is. 🐶


A tanfolyam végére az a cél, hogy önállóan tudjátok tudatosan használni a 6 alap tanítási technikát, akár összetett feladatokhoz is.😊 És persze ebben a nehéz időszakban is kellő figyelmünk és motivációnk legyen a kutyáinkra! 💙


Előfeltétel: Csak a jól motivált és az alap engedelmes feladatokat ismerő (mint az ültetés, fektetés, helyben maradás, szemkontakt) kutyával lehetséges a részvétel.Oktató:


bottom of page